گفتاردرمانی کاردرمانی تخصصی پویش

مرکزگفتار درمانی کرج ,آدرس گفتاردرمانی در کرج , درمان لکنت در کرج, گفتاردرمانی در کرج, مرکز گفتاردرمانی کرج,گفتاردرمانی در کرج,آدرس گفتاردرمانی در کرج ,درمان لکنت در کرج,کلینیک تخصصی گفتاردرمانی, گفتار درمانی,درمان لکنت زبان

گفتاردرمانی کاردرمانی تخصصی پویش

مرکزگفتار درمانی کرج ,آدرس گفتاردرمانی در کرج , درمان لکنت در کرج, گفتاردرمانی در کرج, مرکز گفتاردرمانی کرج,گفتاردرمانی در کرج,آدرس گفتاردرمانی در کرج ,درمان لکنت در کرج,کلینیک تخصصی گفتاردرمانی, گفتار درمانی,درمان لکنت زبان

کودک ازاری در عصر حاضر

در عصر جدیدکه عصر ارتباطات نامیده شده است، ترافیک وهجمه کاری به نوعی سبب کاهش در کمیت و کیفیت ارتباطات شده است. در این مقاله به بررسی رابطه والدین با کودکان پرداخته شده و قصد هیچ گونه اهانتی به زحمات والدین گرامی را ندارم. با توجه به مباحث رشد ذهنی و درکی و جسمی کودکان مشخص شده که در هر رده سنی این افراد نیازهای خاص خود را دارند. نیاز به تغدیه صحیح برای رشد جسمی و ذهنی مطلوب این کودکان کاملا لازم است. نیاز به استراحت، نیاز به بازیهای متناسب سن و جنس انها، نیاز به داشتن خانواده ای ارام و ایمن و....طبق هرم نیازهای انسانی بایستی به همه این موارد در مورد کودک هم دقت نمود. حال در یک خانواده با والدین شاغل و درگیر کار وضعیت کودک چگونه است؟ صبح زود بیدار شده و باید به مهد برود. تقریبا تا پایان روز انجا مانده و درحالیکه صبح در اثر بیخوابی صبحانه که مهمترین وعده غذایی است را نخورده ، ناهار هم مشخص نیست در مهد وعده درستی میل کرده باشد. خوردن وعده های میوه و شیر که برای رشد وی حیاتی است نیز تقریبا با یک بسته اب و اسانس که نامش ابمیوه است سرهم بندی می شود. در مهد چه اموزشهایی میبیند؟ خدا می داند.

عصر هم با والدینی خسته روبرو می شود که ترجیحا کودک را با تماشای تلویزیون و یا بازی با گیم های مختلفه ساکت نگه میدارند. ممکن است حتی بعد از مهد هم به سراغ پدربزرگ و مادربزرگ بروند و بازهم از والدین خبری نباشد. شام هم که انواع فست فود ها و سیرکننده های کاذب ره کودک خورانده می شود و با والدین تا پاسی از شب برای دیدن فیلمهایی که کاملا برای کودک مخرب است بیدار می ماند.

نمیدانم شما چقدر با این خانواده ها اشنایید. اما من و همکارانم مدتهاست که این کودکان را میبینیم و با عواقب این زندگی ها روبرو شدیم. من نه مخالف اشنایی کودک با تکنولوزی و نه مخالف پیشرفت مادران در جامعه هستم. اما چرا وظایف مادر بودن و زن بودن پدر بودن و همسر بودن را کم ارزش تصور میکنیم؟چرا برای رسیدن به اهدافی مانند پیشرفت کاری یا ادامه تحصیل  یا راحتی خود کودک را به نوعی شکنجه میکنیم؟ کودکانی که خودمان دعوتشان کردیم و در قبالشان واقعا مسئولیم.چرا برای رسیدن به کارهای فوق برنامه انها را از این کلاس به ان کلاس ببریم؟ چرا فکر میکنیم بازی طولانی با لبتاب و کامپیوتر به افزایش هوش وی کمک می کند؟ با وجودیکه بررسیهای جهانی نشان داده که این فعالیت ها در رشد زهنی و گفتاری وی تاثیر منفی دارد. چه بسیار کودکانی که با علائم اتیسم مراجعه داشتند و با کاهش این اشکالات محیطی کاملا سلامت خود را باز یافتند. داشتن بالاترین تکنولوزی ها و گرانترین اسباب بازی ها و رفتن به انواع کلاسها محبت نیست.

زمانی را به فرزندتان اختصاص دهید این بهترین هدیه است.

ارادتمند "هما ناصح" اسیب شناس گفتار و زبان

ادرس گفتاردرمانی و کاردرمانی پویش در کرج: کرج سه راه گوهردشت نرسیده به بازار ملاصدرا ولیعصر4 پلاک22واحد5

تلفن:32708298

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد